Köksluckor

 

Förnya köket med måttanpassade köksluckor

Köket är hjärtat som förvandlar ett hus till ett hem. Det är där du och din familj ska trivas och umgås både till vardag och till fest! Vill du förnya ditt köks utseende och få in nytt liv utan att lägga ut tusentals kronor? Byt ut dina köksluckor och skapa förnyelse! Luckexperten hjälper dig att ta fram hållbara och väldesignande lösningar, där måttanpassade köksluckor ger ditt kök en helt ny karaktär utan större ingrepp.

Att byta luckor räcker i många fall eftersom stommarna i allmänhet har en längre livsläng än köksluckorna. Ta del av vårt sortiment av måttanpassade köksluckor i vänstermenyn eller läs mer om de olika produkterna nedan. Är du i behov av ett helt nytt kök erbjuder vi självfallet även detta, läs mer om det här.

Direktlaminerade köksluckor

Direktlaminerade köksluckor är mycket funktionella och estetiskt tilltalande. Perfekt om du vill ha ett snyggt kök till en låg kostnad. Samtliga direktlaminerade köksluckor kan måttanpassas efter ditt köks speciella förutsättningar.

Högblanka köksluckor

Högblanka köksluckor är väldigt moderna och passar dig som söker det allra senaste. Hos Luckexperten hittar du dessa trendiga luckor till förmånliga priser.

Högtryckslaminerade köksluckor

Högtryckslaminerade köksluckor är vackra och mycket slittåliga. Tillverkningsprocessen garanterar förstklassig kvalitet och är därmed prefekt till dig som tillbringar mycket tid i köket och vill ha hög standard till förmånligt pris.

Lackerade köksluckor

Våra 19 mm MDF-köksluckor är resultatet av svensk-finskt hantverk i absolut toppklass och är ett utmärkt val för dig som inte vill kompromissa med ditt kvalitetstänk. Finns även i HÖGGLANS. Pluss 50 % Luckorna är lackade tre varv på framsidan och två varv på baksidan.

Trä-köksluckor

Eftersträvar du en köksmiljö där endast det bästa är gott nog? Då rekommenderar vi att du tar del av vårt sortiment av exklusiva köksluckor gjorda i genuina träslag.

Standard Färger

Antik vit: S 0502 Y Stand Vit: S 0500 N Ljusgul: S 0505 Y 20 R Ljusgrå: S 1002 G 50 Y

Mellangrå: S 2002 G Mörkgrå: S 4502-B Kakao: S 2010 Y 40 R Blå: S 3020 R 90 B

 

 

 

 

 

 Senaste nytt 
10 juni - 2015

Sommaröppet!
Självfallet kan du fortsätta att beställa i shoppen under hela sommaren. Telefonsupporten är bemannad som vanligt. Räkna dock med något längre leveranstider pga semestertider i fabrikerna i Finland & Sverige.
 
 
 Kostnadsfri mätning & offert - klicka här
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 

- REFERENSER FASTIGHETSBOLAG

 

- SAMARBETS- PARTNERS

 
 
 
 
 
 
 
 Luckexperten AB » Tvärskogsvägen 58, 282 35 Tyringe » 042-149910 »  info@luckexperten.se »